ВІТАЄМО

Учні, які вибороли призові місця у ІІІ (обласному) етапі

Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів

Котенко Андрій, 9 -А кл. (історія, ІІІ місце) уч. Малюк Л.В.

Котенко Андрій, учень Зміївського ліцею №1 ім. З.К. Слюсаренка, ґрунтовно займається вивченням історії та географії, англійської мови. Успішне навчання у класі допрофільної підготовки підтвердив під час Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, географії у минулому навчальному році. Відмінник навчання. Сумлінна творча співпраця з учителями, уміння працювати у команді допомагають учню упевнено здобувати перемоги. Андрій має і власне хобі – колажі, які обов’язково матимуть визнання навіть на всеукраїнському рівні. За підсумками навчального року Андрій претендуватиме на вручення відзнаки мудрості та інтелекту.

Кириченко Володимир, 10-Б кл. (математика, ІІІ місце) уч. Вовк С.П.

Кириченко Володимир навчається у 10-Б класі Зміївського ліцею №1 ім. З.К. Слюсаренка, опановує програми поглибленого вивчення математики та фізики. ІІІ місце у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики – це ще одна нагорода для Володимира, адже він цілеспрямовано працював разом зі своїми учителями навіть під час літніх канікул у школі для обдарованих учнів, у гуртку юних фізиків та математиків при Харківському обласному науково-дослідницькому центрі. Сором’язливий, але впевнений у собі, Володимир планує не зупинятися на досягнутому. Маємо надію на подальші перемоги у галузі фізики, математики, інформатики.

Бровко Марк, 7-Б кл. (математика, ІІІ місце) уч. Майстро І.М.

Бровко Марк навчається у 7-Б класі Зміївського ліцею №1 ім. З.К. Слюсаренка, цілеспрямовано вивчає математику, інформатику. Це нове ім’я у когорті переможців олімпіад. Марк відповідальний, уміє розподілити час на навчання, дозвілля.

Учні, які у 2015/2016 навчальному році вибороли призові місця у ІІ (обласному)

етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в МАН України

№ п/п ПІБ Місце Назва науково-дослідницької роботи Напрям, секція ПІБ керівника
1. Ситник Влада Олександрівна 10-А кл. І Народнопісенні образи-символи у аматорському мистецтві як основа формування патріотизму молоді Зміївщини Літературознавство, фольклористика, мистецтвознавство Секція: мистецтвознавство Шамрай Л.Б. Захаркіна С.Л.
2. Попова Марина Володимирівна 11-Б кл. ІІІ Оказіоналізми у творчості Ірени Карпи Мовознавство Секція: українська мова Клименко Т.Л. Зоріна Н.В.

Відгуки про науково-дослідницькі роботи Ситник Влади та Попової Марини можна знайти на сторінках газети «Вісті Зміївщини».

Учні, які взяли участь у

обласному етапі VІМіжнародного мовно-літературного конкурсу

учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка,

ІVетапі ХVІ Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика

Гетманенко М., 5-Б кл. уч. Запрій О.О.

Корякіна А., 6-В кл. уч. Зоріна Н.В.

Бутко М., 8-А кл. уч. Захаркіна С.Л.

Очікуємо результатів всеукраїнського рівня!

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.